Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane

Interventni otkup stoke s poplavljenih područja

Izvor: Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede RH (008-02/14-01/20-46, 20. lipnja 2014. godine)

uprava-web


INTERVENTNI OTKUP STOKE S POPLAVLJENIH PODRUČJA


Na inicijativu Ministarstva poljoprivrede, a zbog informacija s terena da bez obzira na organiziranu ishranu stoke, dolazi do značajnog gubitka na težini iste, provodit će se interventni otkup stoke s poplavljenog područja. Za potrebe organizacije otkupa i pružanja informacija, u Županijskom stožeru u Vrbanji će u ponedjeljak, 23. i utorak, 24. lipnja 2014. godine od 10-18 sati biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede.

PREUZMI obrazac za prijavu stoke za interventni otkup:pdf[preuzmi]Zainteresirani poljoprivrednici mogu se javiti i prijaviti svoj interes za interventnim otkupom stoke. Predstavnici Ministarstva pružit će im sve potrebne informacije.

Uprava veterinarstva i sigurnosti hrane Ministarstva poljoprivrede osigurat će svu potrebnu popratnu dokumentaciju koja mora pratiti stoku pri prodaji na teret Državnog proračuna.

Iznimno, ukoliko netko od zainteresiranih poljoprivrednika neće biti u mogućnosti svoj interes za interventnim otkupom iskazati u navedene dane, isto će moći učiniti na istom mjestu do 28. lipnja 2014. godine.


* Kontakt: 01/6106-031/066, e-mail: glasnogovornik@mps.hr

Vezani naslovi:


Vezani sadržaji

Održan prvi sastanak predstavnika Hrvatske veterinarske komore s novim ministrom poljoprivrede i potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske, Josipom Dabrom

Urednik

U Osijeku obilježen Svjetski dan sigurnosti hrane

Urednik

17. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane

Urednik

Projekt CROOH – Uspostava koordiniranog sustava nadzora bolesti u skladu s pristupom ‘Jedno zdravlje’ u Republici Hrvatskoj

Urednik

Objavljena nova Naredba o mjerama kontrole za suzbijanje afričke svinjske kuge u RH

Urednik

Afrička svinjska kuga na području Osječko-baranjske županije

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog doživljaja pri njezinom korištenju. Korištenjem ove stranice suglasni ste s tim. Prihvati Više