23.4 C
Zagreb
14. lipnja 2024.
Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane

Mr. sc. Tatjana Karačić imenovana ravnateljicom Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane

U priopćenju sa zatvorenoga dijela 44. sjednice Vlade Republike Hrvatske objavljenom 18. veljače 2021. godine, navodi se da je mr. sc. Tatjana Karačić, dr. med. vet. imenovana ravnateljicom Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane (Uprava).

Još 18. listopada 2019. godine je za mjesto čelne osobe Uprave raspisan javni natječaj ↗, odnosno natječaj za imenovanje ravnatelja/ravnateljice Uprave. Rok za prijavu na natječaj istekao je 26. listopada 2019. godine, no rezultati toga natječaja su poništeni. Ujesen 2020. godine raspisan je novi natječaj. Čelnica Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane mr. sc. Tatjana Karačić izabrana je i na ponovljenom natječaju (v. imenovanje novih ravnateljica i ravnatelja državnih uprava.)

Tatjana Karačić, Marija Vučković, HVI
Mr. sc Tatjana Karačić i mr. sc. Marija Vučković tijekom posjete Hrvatskom veterinarskom institutu 13. ožujka 2020. godine.
Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane nakon dugo vremena ponovo ima ravnateljicu, pa i stoga čestitamo mr. sc. Tatjani Karačić na dugo očekivanom imenovanju.
Iz perspektive digniteta struke, ono bi se moglo ocijeniti i kao svojevrsno priznanje kojim se (barem formalno) potvrđuje ne samo postojanje i značaj veterinarstva u Hrvatskoj nego i njegovu nedjeljivu povezanost sa sigurnošću hrane. Mr. sc. Tatjani Karačić želimo puno uspjeha u radu!


Izvor: https://vlada.gov.hr/vijesti/priopcenje-sa-zatvorenoga-dijela-44-sjednice-vlade-31528/31528


Vezani sadržaji

U Osijeku obilježen Svjetski dan sigurnosti hrane

Urednik

Projekt CROOH – Uspostava koordiniranog sustava nadzora bolesti u skladu s pristupom ‘Jedno zdravlje’ u Republici Hrvatskoj

Urednik

Objavljena nova Naredba o mjerama kontrole za suzbijanje afričke svinjske kuge u RH

Urednik

Afrička svinjska kuga na području Osječko-baranjske županije

Urednik

Radionica na temu afričke svinjske kuge

Urednik

Afrička svinjska kuga: novo Rješenje o određivanju zona ograničenja i zaraženog područja (25.8.2023.)

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog doživljaja pri njezinom korištenju. Korištenjem ove stranice suglasni ste s tim. Prihvati Više