Hrvatska veterinarska komoraIzdvojenoOVMPH

Održana reaktivacijska sjednica Odjela za male životinje i kućne ljubimce HVK

U nedjelju, 23. lipnja 2013. godine s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Green Gold Centra (Radnička cesta 52, Zagreb) održana je reaktivacijska sjednica Odjela za male životinje i kućne ljubimce HVK.

Nakon više od tri godine formalne neaktivnosti, Odjel za male životinje i kućne ljubimce Hrvatske veterinarske komore ponovo postaje prepoznatljiv kao jedini oblik formalne unutarstrukovne organizacije veterinara “male prakse”.

Sjednica Odjela trebala je rezultirati izborom svog novog predsjedništva, a zahvaljujući velikom interesu i odazivu, te mogućnosti izbora članova predsjedništva putem opunomoćenih predstavnika, ova je sjednica zapravo dala svoje konkretne rezultate i ispunila svoj primarni cilj.


Hrvatska veterinarska komoraPravo sudjelovanja u radu sjednice imali su svi članovi Odjela koji su svoje članstvo potvrdili u skladu s dopisom Hrvatske veterinarske komore, Klasa: 322-01/13-01/67, Ur. br.: 312-13-1, od 26. travnja 2013. godine.Sedamdesetak veterinara “male prakse” predložilo je tijekom sjednice ukupno 13 kandidata za predsjedništvo Odjela, od kojih je – nakon izglasavanja – izabrano petoro članova predsjedništva Odjela. Kolegicama i kolegama članovima Odjela za male životinje i kućne ljubimce HVK koji nisu mogli doputovati na ovu sjednicu omogućeno je da putem svojih opunomoćenika daju svoj glas kandidatima po izboru.
Izabrano predsjedništvo u slijedećih će desetak dana izabrati jednog od svojih članova za predsjednika Odjela za male životinje i kućne ljubimce HVK. Ovu odluku predsjedništva Odjela će Izvršni odbor HVK uputiti Skupštini HVK koja bi, na svom slijedećem zasjedanju, ovaj izbor trebala i formalno potvrditi.
Pred izabranim predsjedništvom stoje sve daljnje aktivnosti Odjela, kako po pitanjima odgovornosti i obveza njegovih članova tako i međunarodnih obveza Odjela, ali i aktivnosti u cilju zaštite interesa članova Odjela.

operacija

→ Ostali naslovi iz kategorije CSAVS… →


Vezani sadržaji

Dok udruge ratuju, životinje i veterinari stradavaju

Urednik

Održan prvi sastanak predstavnika Hrvatske veterinarske komore s novim ministrom poljoprivrede i potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske, Josipom Dabrom

Urednik

Konferencija Višegrad 4 vet plus

Urednik

Međunarodna konferencija “Dani mlijeka” u Münchenu 24. i 25. svibnja 2024.

Urednik

Otvorena nova ambulanta Veterina Branimir

Urednik

Better Science for Better Animal Welfare :: 2. konferencija o dobrobiti životinja

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog doživljaja pri njezinom korištenju. Korištenjem ove stranice suglasni ste s tim. Prihvati Više