Image default
VETERINA BRANIMIR

Otvorena nova ambulanta Veterina Branimir

Fotografije: Gordana Popović

VeterinaBranimir-cekaonica

Krajem travnja u ulici Jaruščica 9e na zagrebačkom Laništu otvorena je nova ambulanta Veterina Branimir. Uz postojeću ambulantu na Prečkom (Dekanići 15) ovo je druga ambulanta istog veterinarskog tima, ali njihova prva koja je u potpunosti napravljena po mjeri i vlasnika i pacijenata ambulante, naravno uz poštivanje striktnih uvjeta propisanih Pravilnikom.
Premda vrijednost investicije u prostor i opremu pacijentima i njihovim vlasnicima s razlogom nikada nije bio pravi pokazatelj vrijednosti ambulante, pokazatelj je to zahtjeva investitora (u ovom slučaju to je sama Veterina Branimir) za opremom koja stručnjaku omogućava puno lakši i brži uvid u problematiku pojedinog slučaja, a samim tim bržu i pouzdaniju dijagnozu kao polazište za svaku intervenciju.

Branimir i Crni

Dobar ordinarius s razlogom je oduvijek bio i bit će najvažniji detalj svake ordinacije. Mnogim pacijentima (pa i njihovim vlasnicima) pogled na dobro poznato prvo lice Veterine Branimir daleko je od svakog razmišljanja o opravdanosti investicija, jer je povjerenje njihova najveća investicija koja im se redovito vraća. Zato poslovnoj perspektivi u Veterini Branimir daju tek sekundarni značaj. Ulaganje u opremu jednako kao i ulaganje u znanje smatra se nužnim za uvijek višu razinu zaštite zdravlja svojih pacijenata, a to je svakom ovdašnjem ordinariusu prvi pravi razlog postojanja svake ambulante.

Branimir_Mindray

Veterina BranimirJednako kao i u razvoj novih kompetencija, ulaganje u uvjete i opremu je sastavni dio života svake ambulante kao što je naša. No, iako suvremena dijagnostika može uvelike pomoći u radu, znanje i iskustvo ne može ništa zamijeniti“, rekao nam je Branimir Rebselj, univ. mag. med. vet., jedan od veterinara iz ovog tima.

VeterinaBranimir-Crni
Crni (foto: Gordana Popović).

Svoje nove i stare pacijente, djelatnici ambulante i Crni dočekali su u novom prostoru ukupne površine 190 kvadrata. Novi ambijent, nova oprema, uz poznata lica sa istom ljubavi prema svakom svom pacijentu zbog kojih se i danas dežura od 0 do 24.

Veterina Branimir
Zagreb – Prečko: Dekanići 15, tel. 01 3887542
Zagreb – Lanište: Jaruščica 9e, tel. 01 3887543
Dežurni telefon: 099 3887542

Vezani sadržaji

Dok udruge ratuju, životinje i veterinari stradavaju

Urednik

Uručene potvrdnice za završen Internship program “Male životinje” u ak. god. 2023./2024.

Urednik

9. Hrvatski kongres veterinara male prakse

Urednik

BIG BLUE :: laboratorijska dijagnostika u maloj praksi

Urednik

Otvorena nova klinika Buba by Vetti group

Urednik

Veterinarski dani 2023. u Osijeku

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog doživljaja pri njezinom korištenju. Korištenjem ove stranice suglasni ste s tim. Prihvati Više