23.4 C
Zagreb
14. lipnja 2024.
Delegirana tijelaKlubOvlaštene veterinarske organizacijePodržavatelji portalaVeterinarske stanice

Veterinarska stanica KRIŽEVCI

VETERINARSKA STANICA KRIŽEVCI d.o.o.
Potočka 35, 48260 Križevci
telefon 048/718-692
fax 048/617-875
info@vskrizevci.hr
www.vskrizevci.com ↗

Veterinarska stanica Križevci d.o.o. jedna je od većih veterinarskih organizacija na području Republike Hrvatske sa 50 zaposlenih, 5 područnih ambulanata, ambulantom za male životinje, veterinarskom ljekarnom, službom za veterinarske preglede i kontrole, službom za DDD mjere i službom za odvoz nusproizvoda životinjskog podrijetla. Više od 60 godina organizacija se brine o svojim korisnicima usluga.

Usmjereni smo u svom radu na prenošenje stečenog znanja i iskustva, te pronalaženju rješenja za svakog korisnika, a širokom ponudom naših usluga skrbimo se za stvaranje okruženja koje donosi zadovoljstvo korisnicima naših usluga, a tada i nama.

U današnje vrijeme brzih i velikih promjena na tržištu i snažne globalizacijske povezanosti, snalaženje i uspjeh u tako globaliziranom i natjecateljskom okruženju postao je zahtjevniji nego ikad prije. Od nas se traži potpuna posvećenost svakom klijentu i spremnost na prihvaćanje promjena koje su postale način življenja.

Smatramo da je to jedini pravi put za kvalitetnu i dugoročnu suradnju. Imajte povjerenja u našu organizaciju i djelatnike, a mi ćemo odgovoriti na Vaše zahtjeve i probati ispuniti Vaša očekivanja.

S poštovanjem,
Ivan Zemljak, dr. med. vet.
direktor

Osnovna djelatnost Veterinarske stanice Križevci d.o.o. je briga o zdravlju životinja i ljudi, preventivni zahvati na životinjama, umjetno osjemenjivanje životinja, sprečavanje zaraznih i nametničkih bolesti kod životinja, nadzor nad prometom stoke i stočnih proizvoda, i odvoz animalnog otpada i lešina. Od 2009. godine Veterinarska stanica Križevci d.o.o. se, u sklopu Veterinarske ambulante Fodrovec, bavi i odvozom animalnog otpada i lešina životinja sa gospodarstva. Time se znatno doprinosi sprečavanju širenja zaraznih bolesti i zoonoza kao i zaštiti okoliša.

U toku 2010. godine preventivno smo cijepili oko 4.500 pasa protiv bjesnoće, oko 740.000 komada peradi protiv Newcastleske bolesti. Osjemenjeno je 10.271 plotkinja (krava) i oko 400 krmača.

Iste godine smo pretragom mlijeka na somatske stanice i mikroorganizme pretražili preko 600 uzoraka mlijeka iz domaćinstava koje svoje mliječne proizvode stavljaju u promet na tržnice širom Hrvatske. Isto tako pregledano je metodom umjetne probave na trihinelu oko 1.000 uzoraka mesa domaćih svinja.

U 2010. godini obavili smo tuberkulinizaciju više od 25.000 goveda i oko 1.200 svinja, što je vrlo bitan podatak s obzirom da je tuberkuloza zoonoza i ima povećani trend pojavljivanja u novije vrijeme.

U budućnosti, Veterinarska stanica Križevci d.o.o. će djelovati na daljnjem poboljšanju kvalitete naših usluga i unaprjeđivati veterinarsku djelatnost stalnim usavršavanjem i motiviranjem naših djelatnika. Prilagođavanjem usluga razini EU pokušat ćemo podignuti veterinarsku djelatnost na višu razinu, te neprestanom komunikacijom i edukacijom sa korisnicima usluga postati lider u županiji.

Vezani sadržaji

Učinci radiofrekvencijskog elektromagnetskog zračenja na mušku plodnost

Urednik

Uvjeti kojima moraju udovoljiti klaonice malog kapaciteta sukladno propisima o hrani

Urednik

Zakon o službenim kontrolama…

Urednik

Dopis premijeru: poslovi javnih ovlasti u veterinarstvu i buduće funkcioniranje nacionalne veterinarske službe

Urednik

Konačni prijedlog zakona o službenim kontrolama i drugim službenim aktivnostima … te Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o veterinarstvu

Urednik

Sastanak predstavnika kontrolnih tijela radi Natječaja za dodjelu pojedinih poslova službenih kontrola

Urednik

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog doživljaja pri njezinom korištenju. Korištenjem ove stranice suglasni ste s tim. Prihvati Više