U z sve veće zahtjeve krajnjih potrošača i rastuću zabrinutost zbog kvalitete hrane za ljude, sigurnost stočne hrane postala je važna tema u poljoprivredi. Kontaminacija mikotoksinima stalno je prisutna na farmama i predstavlja potencijalnu opasnost čak i za one farme kojima se najbolje upravlja.
Predstavljanje Alltechovog® pregleda europske ljetne žetve

Saznajte više o učincima mikotoksina na Vašu proizvodnju i prijavite se za Alltechov® pregled ljetne žetve iz 2020. te webinar:
Alltech Croatia | https://www.alltech.com/hr-hr/
Vezano:
- Klimatske promjene – Potencijalna prijetnja još znatnijoj pojavnosti mikotoksina
- Projekt HVI: “Mikotoksini u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima: molekularna identifikacija plijesni producenata i procjena izloženosti potrošača”
- Alltechov pregled europske ljetne žetve 2020.
- Kontaminacija mliječnih proizvoda aflatoksinom M1
- Mikotoksini u hrani – izloženost potrošača i javnozdravstveni značaj
- Kontaminacija hrane zearalenonom i utjecaj na zdravlje ljudi i životinja
- Alltechova 37+® analiza europske ljetne žetve iz 2017.
- Alltech: Više od 500 mikotoksina koji mogu ugroziti svinjogojsku proizvodnju
- Zdravlje probavnog sustava i imunost ključni su za uspješnu peradarsku proizvodnju bez antibiotika
- Specijalizacija djelatnika Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani u Hrvatskom veterinarskom institutu